Liverpool tilbake til Premier League første plass

Midtbanespiller nummer 23 billige fotballdrakter eier Xherdan Shaqiri kom fra benken brann Liverpool tilbake til toppen av Premier League og rammet presset på Manchester United Jose Mourinho med en 3-1-seier.

Sveits internasjonale to-mål 20-minutters cameo sparte rødmen av målvakt Alisson Becker, hvis 33. minutt hylle hadde begavet Jesse Lingard en utjevning de besøkende knapt fortjente. kjøpe Liverpool drakt 2018/19 med høy kvalitet!

Det viste seg å være mesterskapet da han scoret to ganger, begge via avbøyninger, for å legge til Sadio Manes 24-minutters åpner da Liverpool slo United for første gang i ni ligamøter. Du kan også kjøpe Liverpool drakt barn for å vise din støtte.

Selv med et spill for å jage Mourinho, besluttet € 100m midtbanespiller Paul Pogba ikke var en del av løsningen da den franske verdensmesteren vinner var en ubenyttet erstatning.

De målene som United innrømmet mente at de hadde sluppet mer i 17 kamper (29) enn de gjorde hele sesongen og sporet ledere Liverpool med 19 poeng – de er 11 av de øverste fire.

Leave a Reply

site by bcz