Buffon velger No.77 fotballdrakter for sin Juventus-retur

Gianluigi Buffon har briljant nektet No.1 billige fotballdrakter og kapteinens armbånd etter sin følelsesmessige retur til Juventus.

Den legendariske italienske keeper har returnert til Juventus etter en sesong i Frankrikes toppflytur med Paris Saint-Germain. Den 41-åringen er satt til å ha på No.77-skjorten etter å ha redusert muligheten til å fjerne Wojciech Szczęsny fra sin No.1-skjorte. Juventus drakt 2019 til salgs nettbutikk.

Buffons profesjonelle karriere begynte med Parma i 1995, hvor han gjorde sin Serie A-debut. Han sa: “” Jeg har tenkt på No 77, den representerer historien min. Jeg hadde dette nummeret på Parma, og det brakte meg lykke: Jeg liker det veldig godt. Det er en stor tilfredshet, denne klubben gir deg ingenting på en plate og jeg vil takke alle for denne muligheten, noe som gjør at jeg kan oppleve nye, utrolige følelser førstehånds. “

Leave a Reply

site by bcz