Marcus Rashford på Barcelonas shortlist for å erstatte Luis Suarez

Manchester Uniteds Marcus Rashford er en av fem spillere på FC Barcelonas mest ettertraktede liste da de søker etter en langsiktig erstatning for spiss Luis Suarez. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Suarez, som blir 33 år gammel i mars, har selv drevet med spekulasjoner om et mulig svi, og forteller Bein Sports ‘Barça leter etter et ungt nummer 9 for når jeg ikke er der’. du kan også kjøpe Manchester United drakt 2019/20 vår butikk.

Det rapporteres at Rashford har ‘tunge beundrere’ i Barcelonas tekniske team, som mener han har teknikken som kreves for å spille det nære kombinasjonsspillet som Barcelona bruker. ‘Det de liker mest med Rashford er at han er en spiller som kan være farlig i hjertet av angrepet i boksen, men også kan gå ut bredt og skape fare fra vingene takket være hans evne til å drible med teknikk og fart.

Leave a Reply

site by bcz