Inter Milan 2020-21 hjemme, borte og tredje fotballdrakter lekket

Bilder av Inter nye hjem, borte og tredje uniformer dukket opp online i dag via Tuttosport. Laget av Nike, den nye Inter 20-21 hjemme-, borte- og tredjesett vil bli brukt i Serie A. billige fotballdrakter for salg nettbutikk.

Stripingen fortsetter på ermene på Inter 2020-2021 hjemmeskjorte, mens en enkel svart besetnings-halsbånd avrunder designet. Du kan også kjøpe Inter Milan drakt 2019/20 i vår butikk.

Inters fotballskjorte borte fra 2020-2021 er hvit og har en ‘sjekk’ stripe design i sort og blått. Denne grafikken, som med hjemmet, vises også på ermene, mens det er en hvit blokk i sentrum for Pirelli-logoen.

En hyldest til den ikoniske 97-98 tredje, Inter 20-21 tredje fotballskjorte har et svart og grått bøyledesign, kombinert med gule logoer.

Leave a Reply

site by bcz