Ronaldo, Messi, Van Dijk nominert til UEFA-spilleren for året

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Virgil van Dijk er kåret til finalistene for UEFA-herets spiller for året. billige fotballdrakter til salgs oline shop.

Ronaldo, som har vunnet fem Champions League-titler, gikk ikke så bra i Europa i debutsesongen med Juventus. Den italienske siden tapte i kvartfinalen til Ajax Amsterdam. Imidlertid hjalp han Juve med å forsegle deres åttende påfølgende ligatittel med 21 mål og ble kåret til Serie As mest verdifulle spiller. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt for å vise din støtte.

To ganger prisvinneren Messi var den ledende målscoreren i både La Liga (36 mål) og Champions League (12 mål) forrige sesong, men hans Barcelona-side falt i semifinalen til Liverpool, som beseiret et tremålsunderskudd i andre etappe for å avansere.

Van Dijk ble kåret til både Premier League Player of the Season og Players ‘Player of the Year, og var medvirkende i Liverpools sjette europacup-triumf.

Leave a Reply

site by bcz